• ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

OM ENØ ELEKTRONIK

Enø Elektronik er en virksomhed, der leverer og monterer ekstraudstyr af enhver slags i biler, kassevogne, lastbiler, både mm. Alle former for køretøjer kan have et behov for installation af en bil alarm, video, GPS eller andet. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi har eksisteret siden 1997, og vi besidder derfor stor viden og ekspertise inden for branchen. Vi ved, hvilke produkter, der virker bedst. Derfor kan vi også altid tilbyde at guide og vejlede vores kunder til at finde den helt rigtige løsning.

Vi har gennem årene fået etableret et godt samarbejde med flere autoforhandlere, der bruger os til montering af både navigation, håndfri telefoni, musikløsninger, diverse alarmer osv.

I dag er der ligeledes kommet flere større virksomheder i blandt, som vi fast hjælper med montering af diverse ekstraudstyr.

Vi monterer ekstraudstyr af enhver slags for særligt virksomheder, der skal kunne holde øje med bilerne, de har ude og køre. Men vi monterer også for privatpersoner, der ønsker bedre streaming af musik i bilen, eller måske gerne vil have en GPS-løsning for altid at kunne holde øje med køretøjet.

Skal vi kontakte dig?

  KONCEPT

  Enø Elektronik kommer altid ud til sine kunder, når opgaverne skal laves. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at komme til vores værksted. Vi yder landsdækkende service, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

  SLUDSTRUPVEJ 9
  ​4200 SLAGELSE

  ​TELEFON: 40 30 00 03
  E-MAIL: MAIL@ENOELEKTRONIK.DK
  CVR: 13117748