• ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

FLÅDESTYRING & LIVE TRACKING

Helt simpelt så giver flådestyring med live tracking dig mulighed for at holde øje med din virksomheds køretøjer. På den måde kan du eller den ansvarlige medarbejder nemt se, hvor køretøjerne er i realtid. Men også hvor de var, og hvorfor de var der. Flådestyring med live tracking betyder blot, at der er koblet GPS på, der giver dig positionering af alle køretøjer.

Samtidig kan GPS’en lokalisere køretøjer efter et eventuelt tyveri. Du kan for eksempel modtage en mail, hvis et køretøj holder stille i alt for lang tid, eller hvis det kører, når det ikke burde.

Flådestyring i realtid giver desuden mulighed for at se, hvor bilerne er på vej hen. Hvor hurtigt de kører, og hvor langt de er fra den næste kunde eller opgave.

Flådestyring med live tracking i realtid giver dig altså mulighed for at hæve niveauet for din kundeservice og imponere din kunder med hurtigere responstider samt med superpræcise informationer om forventet ankomst.

FÅ FULDT OVERBLIK MED FLÅDESTYRING

Hvis du får installeret flådestyring i firmabilerne, giver det dig et fuldt og nemt tilgængeligt overblik over dine medarbejderes arbejdstimer. Faktisk giver systemet dig også besked om kilometerforbrug, hvilke køretøjer, der har brug for syn, service eller en eventuel kilometergrænse i forbindelse med leasing.

Skal dine medarbejdere udfylde timesedler? De kan også tilgå systemet og hurtigt se, hvor længe de har været ved den enkelte kunde, og hvor lang tid de reelt set har arbejdet den pågældende dag. På den måde undgår du tvivlsspørgsmål om tidsforbrug og lønforhold.

HVORFOR VÆLGE LIVE TRACKING I REALTID?

Enø Elektroniks flådestyring kommer med live tracking i realtid. Det gør den da, du nemmere kan få viden om placering, kørselsretning og ikke mindst vide, hvilken hastighed din virksomheds køretøjer kører med.

Systemet giver dig også information om, hvorvidt tændingen er slået til eller fra samt kørselsretning. Hvis du har en kunde i røret, der har behov for akut hjælp. Så kan du nemt sende den tætteste vogn af sted for at hjælpe kunden med det samme.

Live trackingen optimerer dermed din kundeservice, da du simpelt og hurtigt kan hjælpe dine kunder videre.

Rapportering

Du kan selv anmode om, hvordan du ønsker rapportering fra systemet. Du kan eksempelvis modtage de letlæselige rapporter direkte i din indbakke, så du også på farten kan læse om dine chaufførers brugte og resterende arbejdstimer.

​Arbejdsdagens start og ophør samt tid for ankomst og forbrugt tid på opgaven angives også i denne type flådestyring. Dertil kommer, at du kan se, om chaufførerne overholder lovgivningen.

CONTAINERE, BEBOELSESVOGNE SAMT PRIVATE BILER

Har du brug for flådestyring et sted, hvor der ikke er mulighed for at koble systemet på en strømkilde, som f.eks. en container eller beboelsesvogn, så kan du få en batteristyret løsning. Batterikapaciteten er 24 måneder.

Alle vores systemer er brugervenlige med fri support i abonnementsperioden, og der medfølger dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk og fransk manual.

Flådestyringen kan naturligvis benyttes af både firmabiler men også af private, hvis du ønsker at kunne holde skarpt øje med, hvor din bil befinder sig.

Galleri

Skal vi kontakte dig?

  KONCEPT

  Enø Elektronik kommer altid ud til sine kunder, når opgaverne skal laves. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at komme til vores værksted. Vi yder landsdækkende service, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

  SLUDSTRUPVEJ 9
  ​4200 SLAGELSE

  ​TELEFON: 40 30 00 03
  E-MAIL: MAIL@ENOELEKTRONIK.DK
  CVR: 13117748