• ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

DASH- & BAKKAMERAER

Det kan nogle gange være rigtig svært at orientere sig, når man kører bil.

Derfor tilbyder vi levering og montering af både bak- samt dash-kameraer til alle typer af køretøjer.

Det kan være til varevognen, der skal have hjælp med at bakke, når der er trailer på, eller autocamperen, hvor der ikke er udsyn bagved. Kameraløsningen kan også bruges i tilfælde af opsyn med heste under kørsel med hestetrailer, det er godt til lastbiler, landbrugsmaskiner mm.

Mulighederne er uendelige.

ERHVERV & PRIVAT

Et kamera monteret på bilen, der viser dig, hvad du skal være opmærksom på bagved bilen, kan være effektivt for både erhvervskøretøjer samt private biler. Enø Elektronik leverer og monterer bakkameraer i hele Danmark.

Så underordnet om du eller virksomheden befinder sig på Sjælland, Fyn eller Jylland, kan vi være behjælpelige.

SÆRLIGT DASH-KAMERA OPTAGER KØRSEL

Én af de løsninger vi tilbyder hos Enø Elektronik er det særlige dash-kamera fra Alpine. Dette optager din kørsel, hvis der sker noget uventet eller pludseligt. Det kan være sammenkørsel med en anden bil etc.

Kameraet registrerer løbende udsynet gennem din bils forrude. Optagelserne kan efterfølgende bruges som digitalt bevis, hvis du er ude for en trafikulykke, indbrud, påkørsel eller hærværk.

Modellen tilbyder dig som chauffør et væld af muligheder. Heriblandt advarsel ved overskridelse af vejbanestreger, optagelse af rute via GPS, app der giver dig mulighed for nemt at downloade optagelser og meget mere.

FLERE LØSNINGER

Biler er forskellige og nogle kommer med indbyggede touchskærme – andre gør ikke.

Derfor tilbyder vi naturligvis forskellige typer af løsninger, så du trods mangel på touchskærm alligevel kan få glæde af vores bakkameraer.

Vi tilbyder en universalløsning, der betyder, at du får monteret en ekstern skærm i bilen. Det betyder også, at du skal have pladsen til at kunne placere denne tæt på føreren, så det nemt kan ses, hvad der er bagved bilen.

Er du dog besidder af en bil, der allerede har en skærm indbygget, så tilbyder vi en bilspecifik løsning. Denne mulighed passer til de fleste bilmodeller, og her kobler vi nemt systemet op på den nuværende skærm.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke specifikke løsninger, vi tilbyder, så kan du kontakte os via kontaktformularen til højre.

Skal vi installere din kameraløsning?

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre i dine firmabiler, lastbilen, autocamperen eller privatbilen?

Tøv ikke med at tage fat i os. Så finder vi hurtigt ud af, hvilken løsning, der bedst matcher dine behov og ønsker.

Galleri

Skal vi kontakte dig?

  KONCEPT

  Enø Elektronik kommer altid ud til sine kunder, når opgaverne skal laves. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at komme til vores værksted. Vi yder landsdækkende service, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

  SLUDSTRUPVEJ 9
  ​4200 SLAGELSE

  ​TELEFON: 40 30 00 03
  E-MAIL: MAIL@ENOELEKTRONIK.DK
  CVR: 13117748