vi kommer ud til dig og løser opgaven

Enø Elektronik v/Henrik Berg-Nielsen

vi kommer ud til dig og løser opgaven

Enø Elektronik v/Henrik Berg-Nielsen

vi kommer ud til dig og løser opgaven

Enø Elektronik v/Henrik Berg-Nielsen

Alkolås – undgå spirituskørsel

Dräger Interlock ® Alkolås

Flere virksomheder bliver i dag mødt med krav om øget sikkerhed, når det kommer til kørsel. Samtidig er det vores fælles ansvar at sørge for mere sikker trafik på vejene generelt. Her er alkolåsen et godt instrument til at styrke din virksomheds image.

Enø Elektronik bruger udelukkende Dräger, når vi monterer alkolåse. Det er et utrolig sikkert produkt, og vi kan se, at blandt andet Sverige og USA har ​rigtige gode erfaringer med netop dette produkt, der ligeledes er det førende mærke inden for alkolåse.

I Sverige ser man, at skolebusser skal have en alkolås monteret for at blive godkendt til kørsel med børn. Herhjemme er det særligt effektivt i virksomhedsbiler men også i private biler, der bare ønsker at øge sikkerheden på vejene.

Hvordan fungerer alkolåsen​?

Alkolåsen er heldigvis meget simpel at bruge, uanset om den er til brug i den private bil eller i virksomhedsbilen.

Når tændingen er aktiveret, så aktiveres alkolåsen og opvarmningen begynder. Føreren tager en dyb indånding og blæser ind i mundstykket, indtil det klikker i håndsættet. Er udåndingsluften godkendt, så ophæves blokeringen, og motoren kan startes. Hvis chaufføren begår en fejl under prøven, så vil der fremkomme information i displayet.​

​Efter en godkendt udåndingsprøve har føreren 15 minutter til at starte køretøjet. Når køretøjet standser, har føreren 15 minutter til at vende tilbage, uden at en ny udåndingstest skal udføres. Denne funktion kaldes fristarts tid, og den findes, så man ikke skal blæse hver gang, man vender tilbage efter kort stop.

Interlock XT fra Dräger er designet til at fungere særlig godt i vores kolde klima. Takket være intern opvarmning fungerer den helt ned til minus grader, og på en varm sommerdag i en “kogende kabine” helt op til +85.

​Enheden registrerer ethvert forsøg på snyd og manipulering. Hvis snyd registreres, så vil alkolåsen forhindre motoren i at starte.

Håndholdt alkotester

Enø Elektronik tilbyder ikke kun fastmonterede alkolåse. Vi kan også være behjælpelige med håndholdte alkotestere, der blandt andet er velegnede ved firmafester eller private arrangementer. På den måde kan du sørge for, at ingen gæster tager bilen, hvis promillen er for høj.

Alkotesteren kan også bruges, hvis du blot er usikker på, om du selv kunne finde på at tage bilen efter julefrokosten.

Skal vi montere din alkolås?

Uanset om det drejer sig om 50 arbejdsbiler til håndværkervirksomheden, de store lastbiler eller privatbilen, så kan Enø Elektronik være behjælpelige med installation og montering af Dräger alkolås. Vi kører over hele Danmark, og vi kan derfor hjælpe uanset om du er placeret på Sjælland, Fyn eller Jylland.

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen til højre, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvorfor en alkolås er en god ide, og om det er den rigtige løsning for dig.

 

Galleri