Skip to main content
 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

ALARMSYSTEMER

Har du en dyr bil, eller ønsker du blot at passe godt på din virksomheds køretøjer? Så kan et alarmsystem være den rigtige løsning for dig.

Enø Elektronik kører over hele Danmark og både forhandler som monterer ekstraudstyr til biler, både, lastbiler, kassevogne mm.

Nedenunder kan du læse mere om, hvilke alarmsystemer vi tilbyder. Har du nogen spørgsmål til, hvad der vil være den bedste løsning for dig, eller er du blot interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Tag fat i os med det samme. Så finder vi hurtigst muligt ud af, hvad der vil være den bedste løsning for dig.

DEFA DVS90 ALARM

Vi tilbyder denne løsning, der kan tilrettes alle biltyper. Det indebærer, at bilen får en boks koblet fast på bilens ledningsnet. Alarmen er designet således, at den hyler med en høj sirene, hvis bilen bliver brudt op mm.

Lyden er den højeste tilladt, hvilket er 110 decibel. Du får også monteret skilt i bilen, der indikerer, at bilen er udstyret med alarm.

Den nye DVS90 alarm fra DEFA er en lille smart boks, som kan kodes til alle biler, uanset om det Can-bus eller analog system.

DVS90 er Multi Volt, det vil sige alt fra 8-32 Volt. Alarmen programmeres med det nyeste software via et USB kabel.

Det indeholder sættet:

 • Alarm boks
 • Sirene
 • Vindues modul (Blinkdiode/glasknuse sensor)
 • Hjelmkontakt
 • Sikrings holder m. sikring
 • Diverse DEFA stik med ledning

​Fjernbetjening

Passer på alle DEFA Alarmer – også den nye DVS90

Fjernbetjeningen er til styring af alarm- og komfortfunktioner samt centrallåsesystemet i bilen.

Fjernbetjeningen er en elektronisk nøgle, og den benytter et unikt, rullende kodesystem, som skifter tilfældigt mellem 40 milliarder tilgængelige koder hver gang fjernbetjeningen anvendes. Dette forhindrer misbrug af koden.

DEFA leverer to forskellige fjernbetjeninger. En standard til alarmfunktioner og en speciel model med skydeafbryder til styring af komfortfunktioner.

​Bevægelsessensor

Bevægelsessensor til DEFA alarmen overvåger indvendigt og udløser alarmen, hvis nogen bevæger sig inde i køretøjet.

I stationcars, vare- og kassevogne anbefales 2 sensorer til fuld dækning af køretøjet. For fuld dækning i biler, hvor førerens plads og lastrummet er er adskilt af en væg (adskillelse af metal), er det absolut nødvendigt med 2 sensorer for at opnå fuld dækning i begge zoner.

Bevægelsessensor har 8 niveauer af følsomhed.

VODAFON ALARMER

Vodafon er producent af tyverialarmer til biler og har Can-bus alarmløsninger til de fleste bilmodeller. Udover forskellige Can-bus alarmmodeller, så har Vodafon også traditionelle alarmer til biler med original fjernbetjening.

Tyveri: en lukrativ forretning

Hver dag stjæles der mere end 2700 biler i Europa. På verdensplan stjæles der en bil hvert 10. sekund.

En anden form for tyveri, der er et stort problem, er indbrud fra biler, hvor bilradioer, dyre navigationsanlæg, samt airbags stjæles fra bilerne.

Vores primære mission er derfor din sikkerhed.

Galleri

Skal vi kontakte dig?

  KONCEPT

  Enø Elektronik kommer altid ud til sine kunder, når opgaverne skal laves. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at komme til vores værksted. Vi yder landsdækkende service, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland.