vi kommer ud til dig og løser opgaven

Enø Elektronik v/Henrik Berg-Nielsen

vi kommer ud til dig og løser opgaven

Enø Elektronik v/Henrik Berg-Nielsen

vi kommer ud til dig og løser opgaven

Enø Elektronik v/Henrik Berg-Nielsen

Front- & bakkameraer

Det kan nogen gange være rigtig svært at se, hvad der bagved eller foran en.

Derfor tilbyder vi levering og montering af både bak- samt frontkameraer til alle typer af køretøjer.

Det kan være til varevognen, der skal have hjælp med at bakke, når der er trailer på, eller autocamperen, hvor der ikke er udsyn bagved. Kameraløsningen kan også bruges i tilfælde af opsyn med heste under kørsel med hestetrailer, det er godt til lastbiler, landbrugsmaskiner mm.

Mulighederne er uendelige.

Erhverv & privat

Et kamera monteret på bilen, der viser dig, hvad du skal være opmærksom på foran og bagved bilen, kan være effektivt for både erhvervskøretøjer samt private biler. Enø Elektronik leverer og monterer front- og bakkameraer i hele Danmark.

Så underordnet om du eller virksomheden befinder sig på Sjælland, Fyn eller Jylland, kan vi være behjælpelige.

Særligt frontkamera optager kørsel

Én af de løsninger vi tilbyder hos Enø Elektronik er det særlige frontkamera fra Alpine. Dette optager din kørsel, hvis der sker noget uventet eller pludseligt. Det kan være sammenkørsel med en anden bil etc.

Kameraet registrerer løbende udsynet gennem din bils forrude. Optagelserne kan efterfølgende bruges som digitalt bevis, hvis du er ude for en trafikulykke, indbrud, påkørsel eller hærværk.

Modellen tilbyder dig som chauffør et væld af muligheder. Heriblandt advarsel ved overskridelse af vejbanestreger, optagelse af rute via GPS, app der giver dig mulighed for nemt at downloade optagelser og meget mere.

Flere løsninger

Biler er forskellige og nogle kommer med indbyggede touchskærme – andre gør ikke.

Derfor tilbyder vi naturligvis forskellige typer af løsninger, så du trods mangel på touchskærm alligevel kan få glæde af vores front- eller bakkameraer.

Vi tilbyder en universalløsning, der betyder, at du får monteret en ekstern skærm i bilen. Det betyder også, at du skal have pladsen til at kunne placere denne tæt på føreren, så det nemt kan ses, hvad der er foran/bagved bilen.

Er du dog besidder af en bil, der allerede har en skærm indbygget, så tilbyder vi en bilspecifik løsning. Denne mulighed passer til de fleste bilmodeller, og her kobler vi nemt systemet op på den nuværende skærm.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke specifikke løsninger, vi tilbyder, så kan du kontakte os via kontaktformularen til højre.

Skal vi installere din kameraløsning?

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre i dine firmabiler, lastbilen, autocamperen eller privatbilen?

Tøv ikke med at tage fat i os. Så finder vi hurtigt ud af, hvilken løsning, der bedst matcher dine behov og ønsker.

Galleri