Skip to main content
 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

FAST LYS

Når vinteren nærmer sig og mørket lægger sig over os, så er det svært at se andre ude på vejene. Især hvis baglygterne ikke er tændt.

Mange bilejere skal manuelt tænde på baglygterne, så bilisterne bagved kan se, at man kører på vejen. Men det er noget, der nemt kan glemmes i farten, da lygterne i langt de fleste tilfælde ikke tænder af sig selv.

Hos Enø Elektronik kan du derfor finde vores produkt ‘fast lys’, der sikrer, at dine baglygter altid lyser. Vi har udviklet et system, der gør, at baglygten tændes med det samme, når du sætter dig ind i bilen. Nemmere bliver det ikke.

Når du er sikker på, at baglygten er tændt, så passer du på de andre bilister på vejene. Du hjælper dem med at vide, at du også er der.

NEM MONTERING

Det skal ikke være besværligt at øge trafiksikkerheden.

Derfor sørger vi for både at montere og eftertjekke, at lysene virker som de skal. Vi går aldrig fra en opgave, før den er løst.

Kontakt os med det samme, hvis du er interesseret i at vide mere om vores fast lys-produkt.

Hvis du allerede ved, at det er det rette produkt for dig, så lad os finde en tid med det samme, så du kan få det lavet så hurtigt som muligt.

Skal vi kontakte dig?

  KONCEPT

  Enø Elektronik kommer altid ud til sine kunder, når opgaverne skal laves. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at komme til vores værksted. Vi yder landsdækkende service, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland.