• ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

 • ENØ ELEKTRONIK V/HENRIK BERG-NIELSEN

  VI KOMMER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN

DVD & HOLDERE

Er planlægningen i gang til den lange kør-selv-ferie til Frankrig? Brokker børnene sig over, at de ikke har noget net, når de skal sidde deromme på bagsædet i for mange timer?

Bare rolig. Løsningen er enkel.

Enø Elektronik tilbyder montering af nakkestøtter til iPads og andre tablets, så dem på bagsædet nemt kan se en film eller to, når I er undervejs. Ligeledes klarer vi også sagtens montering af holder til iPhone mm., hvis der er behov for navigation ved føresædet.

HOLDER TIL MOBIL

Det kan være besværligt at navigation fra telefonen, hvis den ligger og roder rundt på passagersædet. Ikke mindst kan det nemt gå galt, hvis du leder efter den, mens du kører. Vi tilbyder derfor montering og installation af holder til mobil, så du nemt kan styre musikken, GPS’en eller de trådløse opkald mens du er på farten.

Vi kan nemt montere holder til de fleste mobiler, så bilen er klar til alle slags behov og ønsker.

LOFTSKÆRM TIL UNDERHOLDNING PÅ BAGSÆDET

Hvis du er til mere end blot en nakkestøtte til iPad’en, så tilbyder vi ligeledes montering af skærm i loftet.

Der findes ikke den løsning, som vi ikke kan klare for jer.

Uanset hvad I tænker er den rette løsning for jer, så kan vi være behjælpelige med at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til, hvad der kan lade sig gøre.

Galleri

Skal vi kontakte dig?

  KONCEPT

  Enø Elektronik kommer altid ud til sine kunder, når opgaverne skal laves. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at komme til vores værksted. Vi yder landsdækkende service, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

  SLUDSTRUPVEJ 9
  ​4200 SLAGELSE

  ​TELEFON: 40 30 00 03
  E-MAIL: MAIL@ENOELEKTRONIK.DK
  CVR: 13117748