Telefon:
40 30 00 03

Når det du ikke kan se, betyder noget!

​Vi tilbyder en lang række monteringsudstyr til køretøjer

​Enø Elektronik fra Slagelse har et udvalg at særligt monteringsudstyr til køretøjer. Vores kunder kommer fra hele Sjælland samt mange fra København. Monteringsudstyret kan benyttes af både private og erhverv, herunder alt fra små til store virksomheder.

Bluetooth håndfri og musik i bilen

​Der er forskellige muligheder inden for bluetooth og musik til bilen. Det kan være et multimedie music interface eller andre muligheder inden for blutetooth, hvor du kan udføre streaming af musik på din telefon og sende det til bilens højtalere. Du kan for eksempel afspille musik fra Spotify, TDC Play eller alverdens andre online radiostationer.

Læs mere om bluetooth håndfri her

Eller læs mere om musik i bilen her

GPS tracking af personbiler og erhvervskøretøjer

​GPS tracking er godkendt af forsikringsselskaberne og kan benyttes til at spore en stjålet bil. Den kan også sende et varsel, når tyveriet påbegyndes. Desuden kan GPS tracking sende et varsel til din mobiltelefon, hvis pågældende fører overskrider en bestemt kørehastighed. Ofte kan det give en billigere forsikringspræmie.

Læs mere om GPS tracking her

Flydestyring med live tracking

​Flådestyring med live tracking kan benyttes af virksomheder med både et køretøj og af virksomheder med en hel flåde. Derved kan den ansvarlige følger alle køretøjer i realtid, og der kan laves rapporter med kørselsforbrug, timeantal og præcise ankomst- og afgangstidspunkter. Flådestyring kan også benyttes i forbindelse med tyveristyring, samt sikring af lovgivningen overholdes.

Læs mere om flådestyring

http://enoelektronik.dk/vi-tilbyder/flaadestyring.aspx

Alkolås til biler, busser og lastbiler

Der er i øjeblikket stort fokus på alkohol og bilkørsel. Der er vedtaget en ny lov vedrørende skærpet indsats mod spritkørsel, men en fastmonteret alkolås kan hjælpe til, at du eller en chauffør ikke kommer galt afsted. Den fungerer ved, at køretøjet ikke kan startes, for føreren har pustet i den fastmonterede alkolås.

Læs mere om Alkolås her

Mobileye uopmærksomhedsalarm

​Mobileye er en uopmærksomhedsalarm, der monteres i forruden. Det er en avanceret kameraenhed med indbygget højtaler, som analyserer, hvad der sker foran køretøjet. Mobileye tager højde for køretøjets hastighed i forhold til andre objekter i køretøjets bane, og Mobileye giver både visuelle og akustiske advarsler, hvis der sker drastiske ændringer forude.

Øvrige monteringer til din bil

​Derudover tilbyder vi også andre produkter som for eksempel:

  • IPhone-holdere
  • IPad-holdere
  • Holdere til navigationssystemer
  • Skærmfastsættelse på nakkestøtter
  • Håndfrie bluetooth-løsninger
  • Kamera-løsninger
  • Musik-løsninger
  • Alarmer
  • DVD

Ring til Enø Elektronik på telefon 40 30 00 03 for at høre mere eller kig rundt her på hjemmesiden.

Monteringer

​Enø Elektronik tilbyder en lang række monteringer af holdere til diverse elektroniske apparater.

HVEM ER VI?

Enø Elektronik

CVR: 13117748

KONTAKT OS

​Telefon: 40 30 00 03

E-mail: mail@enoelektronik.dk 

FIND VEJ

Sludstrupvej 9A
​4200 Slagelse