Telefon:
40 30 00 03

Når det du ikke kan se, betyder noget!

Flådestyring & live tracking af køretøjer i realtid

​​​I sin mest basale form giver flådestyring med live tracking af virksomhedens køretøjer adgang til, at du eller den ansvarlige medarbejder ved, hvor køretøjerne er i realtid, men også hvor de var, og hvorfor de var der. Flådestyring i realtid giver desuden mulighed for at se, hvor de er på vej hen, hvor hurtigt de kører, og hvor langt de er fra den næste kunde eller opgave.

Flådestyring med live tracking i realtid giver dig mulighed for at hæve niveauet for kundeservice og imponere din kunder med hurtigere responstider samt med superpræcise informationer om forventet ankomst.

SKAL VI RINGE DIG OP?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flådestyring giver fuldt overblik

Flådestyring giver dig samtidig et fuldt overblik over arbejdstimer, kilometerforbrug og andre ressourcekrævende driftsomkostninger. Dertil kommer, at du kan følge med i, hvilke køretøjer som nærmer sig frist for syn, service eller en eventuel kilometergrænse forbindelse med leasing. Derved kan du bedre planlægge fremadrettet på både kort og lang sigt.

Samtidig medfører denne form for flådestyring også, at medarbejderne bedre kan udfylde korrekte timesedler, således kunderne ikke bliver utilfredse over unøjagtigheder. Dette er naturligvis også bedre for både arbejdsgiver og medarbejdere, at der ikke opstår tvivl omkring tidsforbrug eller lønforhold.

Med live tracking i realtid får du en bedre flådestyring

​Realtidsinformation om placering, kørselsretning og hastighed for virksomhedens køretøjer, herunder et samlet overblik over kilometerforbrug og driftstimer for din vognpark. Desuden kan du tjekke, om tændinger er slået til eller fra samt eventuel kørselsretning og afstand til den næste kunde. Dette giver også solid dokumentation af ruter, adresser og tidspunkter.

Flådestyring med live tracking optimerer derved din kundeservice, idet du hurtigt og enkelt kan lokalisere det køretøj, som er nærmest den næste opgave. Samtidig registreres det, når et køretøj ankommer til eller forlader et distributionscenter.

De letlæselige rapporter bliver sendt direkte til din indbakke, hvor du kan læse om dine chaufførs forbrugte og resterende arbejdstimer. Flådestyring medfører i det hele taget, at du kan se chaufførernes aktiviteter hver dag, herunder med aktivitetsbeskrivelser, der også kan vises på et kort.

Arbejdsdagens start og ophør samt tid for ankomst og forbrugt tid på opgaven angives også i denne type flådestyring. Dertil kommer, at du kan se, om chaufførerne overholder lovgivningen. Det medfølgende arbejdstidsdirektivmodul giver dig ganske enkelt et overblik over, hvor mange arbejdstimer chaufførerne har tilbage for resten af ugen.

Flådestyring er omkostningsreducerende og giver større sikkerhed

​Flådestyring giver således et omkostningsreducerende og produktivitetsforøgende system, hvor du får en forenklet daglig administration af vognparken, hvor der er styr på syn, forsikring, service, leasing, kilometer og meget mere. Desuden er der automatiseret registrering af serviceeftersyn. Herved bliver nedbrudsrisikoen af vognparken nedsat på grund af kontrol med kilometer og dermed overbelastning.

Flådestyring med live tracking betyder, at der er GPS-positionering af alle køretøjer, hvilket samtidig kan lokalisere køretøjer efter et eventuelt tyveri. Der kommer for eksempel alarmopkald, hvis et køretøj holder stille i alt for lang tid, eller hvis det kører, når det ikke burde.

Læs mere om GPS tracking

Live tracking kan også benyttes til containere, beboelsesvogne og lignende

​Denne form for flådestyring er trådløs, og den softwarefri flådestyringsenhed har en batterikapacitet på helt op til 12 måneder uden brug af dyre batterier. Disse kan derfor også bruges til sikring af enheder uden fast strømkilde som for eksempel containere, beboelsesvogne og lignende.

Alle vores systemer er brugervenlige med fri support i abonnementsperioden, og der medfølger dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk og fransk manual. Ring til os på telefon 40 30 00 03 for at høre mere om flådestyring og live tracking. Enø Elektronik holder til i Slagelse, men dækker hele Sjælland samt København.

HVEM ER VI?

Enø Elektronik

CVR: 13117748

KONTAKT OS

​Telefon: 40 30 00 03

E-mail: mail@enoelektronik.dk 

FIND VEJ

Sludstrupvej 9A
​4200 Slagelse