Telefon:
40 30 00 03

Når det du ikke kan se, betyder noget!

Alkolås - Undgå spirituskørsel med Dräger Interlock ® Alkolås

Dräger alkolås: Til fastmontering

​Det bør være et fælles ansvar at prøve at hjælpe, til mere sikker trafik.

​Der tales meget om promillekørsel, og de ulykker det kan føre med sig, nu er det muligt at hjælpe, med at få antallet af spritkørsler ned.
Evt. ved at montere en alkolås i bilen.

​Vi har valgt at bruge Dräger, når vi monterer en alkolås, det gør vi fordi det er et meget sikkert produkt, og vi kan se at bla. Sverige og USA har rigtigt gode erfaringer med Dräger. som også er det førende mærke der.
Sverige har indført at bla. skolebusser skal have alkolås, for at blive godkendt til kørsel med børn.

Hvordan fungerer Dräger Interlock XT alkolås​?

Interlock XT er designet til at fungere godt i vores kolde klima. Takket være intern opvarmning fungerer den helt ned til minus grader, og på en varm sommerdag i en "kogende kabine" helt op til +85.

Når tændingen er aktiveret, aktiveres alkolåsen og opvarmningen begynder. Føreren tager en dyb indånding og blæser ind i mundstykket indtil det klikker i håndsættet. Er udåndings luften godkendt, så ophæves blokeringen, og motoren kan startes.
Hvis chaufføren begår en fejl under prøven, så vil der fremkomme information i displayet.​

Alkolås - Fremgangsmetode​

​Efter en godkendt udåndings prøve, har føreren 15 minutter til at starte køretøjet. Når køretøjet er standset, har føreren 15 minutter til at vende tilbage uden at en ny udåndings test skal udføres. Denne funktion kaldes fristarts tid og findes så man ikke skal blæse hver gang man vender tilbage efter kort stop.

Manipulations sikker

Enheden registrerer ethvert forsøg på snyd og manipulering af Dräger Interlock ®​ XT. I så fald vil det forhindre motoren i at starte.

Kontakt os på 40 30 00 03 eller udfyld formularen til højre. Vi kører ud og monterer på hele Sjælland. Vi kommer fra Slagelse og har mange kunder i København.

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Enø Elektronik

CVR: 13117748

KONTAKT OS

​Telefon: 40 30 00 03

E-mail: mail@enoelektronik.dk 

FIND VEJ

Sludstrupvej 9A
​4200 Slagelse